Our
peach-cake
Ingredients:
Halves of peaches from a can, juice dripped off,
125 g oil, 125 g sugar, 2 eggs, 150 g flour, 100 g semolina,
50 g oats, 1 tea-spoon baking-powder, 250 ml milk
Method:
Grease the tin. Garnish it with the halves. Mix the remaining ingredients and cover the halves with the
mixture. Bake it for 45 minutes with 200 centigrade
Zutaten:
1 Tasse Haferflocken, 1 Tasse Kokosflocken (o. ger. Nüsse o.ä.), 1 Tasse Mehl, 1/2 Tasse Zucker, 1/2 Tasse Öl, 1/2 Tasse Milch, 10 Tropfen Bittermandelöl o.ä.
Zubereitung:
Zutaten vermischen, kleine Häufchen auf eine gefettetes Backblech setzen, bei 200 Grad C 20 Minuten backen.
Haferflocken-
Kekse